Tapetserat och klart!

Nu närmar det sig den stora flytten alldeles på riktigt. Tapeterna sitter på alla väggar (okej, jag kom precis på att det ska upp en bit tapet på väggen under köksbänken), listerna är så gott som på plats och kylskåpet är redo att fyllas.

Så här såg det ut i huset tidigare i veckan:

Vardagsrummet med ny tapet på alla väggar förutom runt stora dörröppningen mot hallen (nu är även den biten tapetserad). Tapeten visade sig ha en aningen blå ton i sig, vilket jag inte alls gillar. Det är svårt det här med gråa nyanser. Jag håller tummarna för att det ska vara mindre påtagligt sedan då rummet är möblerat och spisen fräschats upp med ett nytt lager färg. För övrigt är teglet i spisen målat i tegelrött och fogarna målade i vitt. Vet inte riktigt vad och om vi ska göra något åt den saken. På håll ser det helt okej ut, men vid en närmare titt är det inte så jättesnyggt. Tips?

Murstocken är spacklad och ska målas vit. I sovrummet ligger garderoben och väntar på att ställas upp mot väggen. Mitt val av tapeter visade sig vara en riktig fullträff, om jag får säga det själv. Är supernöjd med hur de passar ihop. Får se sedan hur det börjar se ut med möbler och gardiner.

20180213_132030.jpg

I köket är det ännu stökigt. Vad ska vi ha för taklampa i stället för lysrör i gulnad plast? Över bordet kommer en loppisfyndad 60-tals lampa från Carl Thore i borstad mässing, men det behövs också en stark lampa. Finns det alternativ till de där typiska lysrören? Vi vill inte ha några spotlights.

Annonser

3 reaktioner på ”Tapetserat och klart!

  1. Nämen OJ! Här händer det minsann grejer. Grattis till inflyttningsklart hus!!! 😍👏🏻

    Köket ser verkligen ut att ha blivit precis det som ni visionerat. Jag älskar hur det påminner om min gammelfasters kök från 60-talet i färgerna, samtidigt som det ändå ser både modernt och funktionellt ut. Ser fram emot fler bilder 😊

    Gilla

    1. Tack! Nu är det bara själva flytten kvar då. 😥 Kul att du tycker det. Vi är själva mycket nöjda med köket. Mera bilder kommer så småningom. Först ska det städas. 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s