(Nästan) vita väggar i vardagsrummet

Ibland sansar vi oss lite och väljer vitt. Eller nästan vitt i alla fall. I det här fallet någon sorts ljusgråaktig nyans. Hittills har vi varit osäkra på om vi över huvud taget skulle ta oss an vardagsrumsväggarna innan vi flyttat in. Vi var osäkra på om vi skulle måla eller tapetsera och i så fall vilken färg och skulle det vara något mönstrat?

Efter att ha tapetserat fem rum i olika mönster i varierande grad av ”herregud hur ska man kunna mönsterpassa det här?!” så kändes en omönstrad tapet som ett allt självklarare val. Särskilt eftersom vardagsrummet är det rum där vi kommer ha mest färg i form av vår gröna soffgrupp, mönstrade textilier och tavlor. Visa av erfarenheten av att välja färg till köksinredningen så visste vi att det där med färgkartor – det är ett rent helvete. Tapetprover känns mera lätthanterliga och vi behöver inte lägga ner ännu mera tid på att spackla och slipa väggarna.

borosan33554

Så i dag beställde jag den här tapeten med det fantasifulla namnet Textile 33554 från Boråstapeters kollektion Borosan Easy up 17. Vi håller tummarna för att det blir en bra bakgrund till vårt vardagsrum.

Annonser

En reaktion på ”(Nästan) vita väggar i vardagsrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s