Ljust och fräscht 

Läget i huset just nu är väldigt vitt. Innertaket är målat och alla väggar grundmålade. Nu känns huset betydligt fräschare, mera färdigt och på något vis mera som vårt.

Parkettgolvet är slipat och lackerat i hela huset. Det gav verkligen huset ett lyft då det var både repigt och missfärgat på sina ställen. Och oj, så jag ser framemot att få elda i öppna spisen i framtiden (när nu det blir möjligt med tanke på vår busunge).

I dag handlade jag tapetklister (och en snöskovel) och här i arbetsrummet hade jag tänkt inleda tapetseringen. Utöver det här utmanande hörnet med murstock och inbyggd garderob så borde väggarna vara relativt enkla att tapetsera.

På tal om tapeter – vi kommer inte låta det förbli så här vitt i vårt hus. Just här i arbetsrummet blir det ett mönster i citrongult, i sovrummet mörkgrått, i barnrummet en sagotapet i grönt och i hallen som bekant dessa tapeter och de här i köket. Vardagsrummet låter vi vara vitmålat tillsvidare. Vi ska se vad det blir där efter att vi bott in oss lite.

I köket börjar det mesta vara på plats, som t.ex. kylskåpet och frysen. Där är det ”bara” kakel och tapeter som saknas utöver lite jobb för elektrikern.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s