Hall of Heim

Mitt i huset har vi hallen, från den kommer man in i alla andra rum. Inte mindre än åtta (!) dörröppningar utgår från vår hall. Det är bara dörren till vinden som finns i tamburen i stället. Hallen går alltså inte att undvika och den står för det första intrycket av husets insida (förutom tamburen då). Jag har länge haft en idé om att det är i hallen man kan brassa på med stormönstrat och färg, för det är inte en plats där man under någon längre tid kommer sitta och stirra i väggen (ska vi hoppas), men den sätter ändå tonen för resten av huset.

Tapeten jag fastnat för är Garden City från Miss Print. Oväntat nog går den i blått och gult. Jag brukar inte vars så förtjust i blått, men här funkar det perfekt. Gult i inredning gillar jag och lite gult behövs alltid någonstans, så varför inte börja i hallen? En annan fördel med denna tapet i hallen med de många dörröppningarna är att det inte behövs så många tapetrullar, för Miss Prints tapeter är inte direkt gratis. Men så har vi ju inte tänkt tapetsera om inom det närmsta decenniet.

Så här såg det ut i hallen i augusti.

Så här ser det ut i hallen nu:

Det är ingen vacker syn, men vi kan konstatera att det hänt en hel del sedan den förra bilden. Nästa steg är att ta ner alla lister, förnya elen, lägga upp skivor på väggarna och måla taket.

Nästa gång vi tar en titt i hallen så hoppas jag att den här tapeten pryder väggarna.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Hall of Heim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s