Badrummet

Nu händer det grejer! Renovering är mycket jobb och slit, lång väntan och sen ska man plötsligt skaffa fram kakel medan man (jag) är på seminarium i Helsingfors och Niki är ensam hemma med Max. Det ordnade sig med barnvakt, Niki åkte till Hartmans och jag fick försöka mig på att diskutera metodologin i en text om ”påsaryssar” samtidigt som jag funderade på vilken färgs fogmassa vi ska ha på golvet (ljus, men inte kritvit).

På väggarna kommer dessa vita kakel i halvförband med mörka fogar.

Badrummet, vår en suite, har ett fönster i duschen och nu verkar det som om våra grannar kommer få chansen att lära känna oss in på bara skinnet, för det går inte att få tag i fönster av den typ vi behöver med frostat glas förrän om flera månader. Så länge kan vi inte vänta. Vi vill ändå helst undvika att skrämma vara grannar, så är det någon som har erfarenhet av sådan där plastfilm att limma på fönstret? Annars får vi väl hänga upp en piffig liten gardin.

Säg hej till publiken!
Annonser

3 reaktioner på ”Badrummet

  1. Det finns även frostspray som funkar helt bra men man kan behöva öva lite före man går lös på det riktiga fönstret. Fast de hindrar ju att man ser ut också.

    Gilla

    1. Tack för tipset! Ska kolla upp det. Vi klarar oss utan utsikt i badrummet, det viktiga är ljusinsläppet, men vi vill förstås inte blotta oss för grannarna.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s