Lektris & linoleum 

En efterlängtad leverans anlände till huset för någon vecka sedan – vårt köksgolv! Vi fick ju tänka om då den rödbruna färgen vi bestämt oss för inte längre fanns i sortimentet. Forbo som tillverkar klickgolv i linoleum har ändrat sitt utbud av färger rejält och det enda röda som finns kvar är riktigt julrött. Inte vad vi var ute efter.

Det blir bra det här!

Så nu blev det (nästan) svartvitt, vilket vi först inte hade tänkt oss, men efter att ha tittat på olika gråa alternativ fastnade vi för den nästsvartaste nyansen Black Hole och naturvita Moon.

Nu börjar det äntligen se ut att bli till något i köket. Elektrikern har efter en del om och men gjort sitt och de tre papporna har fixat nya skivor på väggarna.

De nya värmeelementen ska installeras och nya skivor läggs på golvet och i taket. Efter det blir det golvläggning!

Annonser

6 reaktioner på ”Lektris & linoleum 

  1. Svartvitt golv kommer bli hur snyggt som helst i ert kök! 🙂 Det är ju klassisk färgkombination som man inte tröttnar på i första taget. Och lätt att kombinera med andra färger i inredningen sedan!

    Gilla

  2. Vad kul när man ser att det går framåt och att det verkligen händer saker! Golvet blir säkert jättebra, även om det inte var vad ni hade tänkt er från början, men det kommer att bli hur snyggt som helst 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s