Femtielva shades of grönt

Nu är färgen på köksinredningen bestämd och köket nästan beställt, det ska ännu kontrollmätas för säkerhets skull. Golvet som vi redan beslutat oss för finns förstås inte längre i samma färger, men vi hoppas att de uppdaterade nyanserna ska vara ännu bättre (tänk positivt!).

Efter att ha jagat färgprover över halva stan och tittat på dem i olika ljusförhållanden och även på olika skärmar, fast det i sig är ännu mer förvillande, har vi hittat en grön färg som vi hoppas ska se rätt ut på köksluckorna.

Det finns så många sköna gröna nyanser. Nu har vi satt våra pengar (bokstavligen!) på X381 Aaloe. Vi hoppas den ska ge den rätta ”retro” känslan i vårt kök.

Annonser

4 reaktioner på ”Femtielva shades of grönt

  1. Jamen det här blir snyggt! Tänkte föreslå att ifall ni absolut inte kan bestämma med ögonen så kan ni gå efter nåt annat sinne, t.ex. utgående ifrån det färgnamn som känns mest positivt. Sådär samma logik som med smink du vet, det är bara så mycket roligare att ha naglar lackade i en färg med ett namn som gör en glad. 😉 Aaloe tycker jag låter som just ett sådant lyckat namn, tänker att det blir som ett saftigt energiskafferi, och dessutom ett vårdande ett för hemmets hjärta. Bra association att ha till ett kök!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s