Henna på köksgolvet

Vi vet vad vi vill ha, vilket är både bra och besvärligt. Det minskar valmöjligheterna, men gör det också svårt att hitta just det som vi är ute efter. Köksinredningen är på gång. Vad det sist och slutligen blir är ännu oklart, men vi vågar åtminstone tro att det blir bra. Bara det blir beställt ska ni få se vad det blir.

Köksgolvet har vi redan från början haft klart för oss att ska vara rutigt. Vi har funderat på svartvitrutigt, gråvitrutigt skulle kunna vara ett ”mjukare” alternativ, men har slutligen kommit fram till att det ska vara rödbrunt och vitt. Tänk matsalsgolvet i Orange is the New Black, eller Fabbes Café i Åbo.

I dag gick jag till Värisilmä för att titta på golv och där fanns det, vårt golv!

blogg051

Linoleumgolv från Forbo. Känns mjukt och trevligt, miljövänligt och till största delen naturmaterial. Troligtvis blir det Barbados (först i andra raden) eller Silver shadow (först i första raden) med Henna (rad fyra, tredje rutan).

Någon som har erfarenhet av linoleum?

Annonser

6 reaktioner på ”Henna på köksgolvet

  1. Ååh, är lite i samma situation med golv. De rev bort alla plastmattor i helgen (som faffa ordentligt limmat fast, tack till ramirent som hade mackapär) för att få fram plankgolvet som nu ska uppslipas nästa vecka. Men köket och tamburen behöver ha nytt golv ovanpå, såå många valmöjligheter!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s