Första köpet

I går hämtade vi våra badrumsmöbler till huset. Viktiga inköp som vi ska leva med länge. Att välja wc-stol är tydligen inget man gör i en handvändning. Det är heller inte alldeles bekvämt att provsitta i butiken och fundera på om höjden är rätt. Vi lärde oss att det finns en standard höjd på 42 cm och en högre modell på 46 cm, som sägs vara bekvämare. Först reserverade vi den högre för den verkade vara samma som vi har i lägenheten. Sitt nu sen mitt i butiken och känn efter om sitthöjden är bra med skor (och byxor) på. Sen mätte vi hemma och konstaterade att det nog är den lägre vi har. Det där med bekvämlighet är individuellt och vi som inte tror oss få problem med att huka oss under de närmsta åren kom fram till att den lägre, vanliga, modellen var rätt för oss.

Vitt, svart, blankt och kantigt från Gustavsberg och Ido.

Wc-stolen, handfatet och kommoden väntar nu på att badrummet ska bli klart. Det krävs en hel del jobb ännu innan det blir dags att ställa möblerna på plats.

Tio säckar spån har grävts ur detta golv.

Som sagt, en del att göra ännu. Det här hålet i väggen ska täckas och golvet byggas upp på nytt. Kranen på väggen får kanske ett nytt liv någon annanstans, vi skaffade nya blandare till både lavoaren och duschen i går.

Annonser

En reaktion på ”Första köpet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s