Vi river och river

Första lasset med byggavfall (eller renoveringsskräp) är kört till återvinningen. Snart är hela panelen i det blivande badrummet riven och köksinredningen nedmonterad. Skåpluckor och ett skåp med glasdörrar är sålt för en billig peng tillsammans med kylskåpet via en loppisgrupp på Facebook  (så smidigt!). Fint att de kommer till användning hos någon annan. Själva har vi köpt ett par lampor och en liten byrå/nattduksbord via samma loppis.

blogg009

Rakt fram skymtar hallen och till höger syns dörren in till vardagsrummet.

blogg010

I taket ovanför fläkten syns den gamla fuktskadan. Det är vi själva som öppnat upp och rivit ner en bit av spännpappret.

Efter att de här bilderna blev tagna har min pappa hjälpt till med att koppla loss blandare och kranar både i köket och i badrummet. Så nu är köksinredningen ute och badrummet tömt.

/Karin

Uppgivna snickaren:

Att montera ner köksinredning ensam är väl inte att rekommendera, men jag följer en lång tradition av manlig idioti och helt enkelt ”vill göra något!” även om, eller kanske för att, jag gör det ensam. Det gick förvånansvärt lätt att ta ner köksskåpen, kanske för att jag inte har en tung skruvdragare att hålla i samtidigt, utan gjorde allt med enkel skruvmejsel. Själva skåpen var smutsiga och vissa i dåligt skick (jag är oskyldig, jag svär) och inget att spara.

Annonser

2 reaktioner på ”Vi river och river

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s